dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hf-verwarming

Installateur voor de aanleg van centrale verwarming in Lochem, Zutphen, Laren e.o.

Bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor de vervanging van uw lokale of centrale verwarming? Denk dan eens aan Dijkerman & Lammers uit Lochem. Onze installateurs zorgen voor een perfecte installatie van uw cv-ketel, boiler, radiatoren en vloerverwarming. Ons rayon is Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo, Borculo en Markelo.

Complete installatie van centrale verwarming

Dijkerman & Lammers geeft u een gedegen advies over de keuze voor een nieuwe cv-ketel, radiator, boiler, geiser of vloerverwarming. Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan zorgen wij altijd voor een snelle en professionele installatie. Onze monteurs krijgen regelmatig bijscholing zodat hun kennis van de nieuwste ketels up-to-date blijft. De merken die wij voeren zijn Nefit, Remeha en Intergas.

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Dijkerman & Lammers. Onze installateurs installeren uw cv-ketel, radiatoren, convectoren, boiler of vloerverwarming met de grootste vakkundigheid in de regio Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo, Borculo en Markelo.

Neem contact op



Top