Remeha-cv-ketel-actie-sep-2017-hoofd-2

Remeha cv-ketel actie: win uw aankoopbedrag terug!

Laat tussen 1 oktober 2017 en 28 februari 2018 een cv-ketel van Remeha installeren en maak kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag. Daarnaast krijgt u exclusief bij Dijkerman & Lammers een gratis Primera keuzecadeaukaart (t.w.v. 50 euro) bij aankoop van een Remeha ketel. De deelnemende actieketels zijn de hoogwaardige Calenta, Tzerra Plus en Avanta. Ook dit najaar staat het merk weer met twee cv-ketels in de Top 3 en biedt Remeha veruit de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met een cv-ketel van Remeha bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit en ultiem warmwatercomfort.

Cv-ketels: Calenta, Tzerra Plus en Avanta

De deelnemende actieketels zijn de Remeha Calenta, Avanta en Tzerra Plus. De CW3, CW4 en CW5 uit de Tzerra Plus serie scoren bij een test van de Consumentenbond zeer hoog op de warmwateraspecten ‘Temperatuur en Stabiliteit’ en ‘Tapdrempel’. Zo hoog dat ze alledrie in de Top 6 van beste cv-ketels van Nederland belandden. De Remeha Calenta heeft een mooie achtste plek weten te bemachtigen. Dit betekent dat Remeha met vier ketels in de Top 8 staat van de Consumentenbond. De Remeha cv-ketels beschikken over een zeer energiezuinige pomp waardoor alle actieketels in energieklasse A vallen.

Aanbieding van Remeha

Deze Remeha actie loopt van 1 oktober 2017 tot en met 28 februari 2018. De aanbieding geldt bij installatie van de cv-ketel door een erkend installateur. Bekijk de volledige actie en registreer de aangekochte cv-ketel op de website van Remeha.

Maak bij installatie van een Remeha cv-ketel kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Daarnaast krijgt u exclusief bij Dijkerman & Lammers een gratis Primera keuzecadeaukaart (t.w.v. 50 euro) bij aankoop van een Remeha ketel. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Dijkerman & Lammers, onze installateurs zijn werkzaam in Lochem, Laren, Vorden, Zutphen, Ruurlo, Borculo en Markelo.

Neem contact op
Remeha cv-ketel aanbieding: win uw aankoopbedrag terug


Lees meer over Remeha


Top