dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-cv-ketel

Installateur voor cv-ketel installatie in Lochem, Zutphen, Ruurlo e.o.

Een cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, na die tijd is de kans op gebreken groter. Dijkerman & Lammers is uw professionele installateur voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Bij ons kunt u rekenen op een scherpe prijs en een degelijke installatie. Wij werken met de vooraanstaande merken Nefit en Remeha. Onze installateurs verzorgen uw cv-installatie in de regio Lochem, Zutphen, Ruurlo en Laren.

Welke cv-ketel?

Onze installateur adviseert u graag bij de keuze voor een nieuwe ketel. Wij weten precies welke HR of HR-Combi cv-ketel geschikt is voor uw situatie, zodat er altijd aan uw warmtevraag wordt voldaan. Dijkerman & Lammers werkt met kwaliteitsmerken, zodat u altijd zeker bent van een degelijk toestel.

Installatie en onderhoud

Dankzij de ruime kennis en ervaring van onze installateurs, is uw nieuwe verwarmingsketel meestal binnen één dag vakkundig geïnstalleerd. Daarnaast raden we u ook aan uw ketel regelmatig te onderhouden. Preventief onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw toestel. Ook worden veel storingen voorkomen en defecte onderdelen tijdig vervangen.

Onze installateurs installeren uw cv-ketel in de omgeving van Lochem, Zutphen, Ruurlo of Laren. Voor een scherpe offerte of het maken van een afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top