dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-loodgieterswerk

Uw ervaren loodgieter in Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo e.o.

De loodgieters van Dijkerman & Lammers zijn zeer bedreven in de installatie en onderhoud van koud- en warmwaterinstallaties en sanitair. Ook de aanleg en het onderhoud van gasleidingen en -apparatuur kunnen wij voor u verzorgen als erkend gas- en watertechnisch installateur. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo, Borculo en Markelo.

Leidingen

Voor de aanleg van koud- en warmwaterinstallaties en ringleidingen werken wij met Itho Daalderop, Vaillant, Nefit en Remeha. Onze erkende loodgieters zorgen als geen ander voor perfect aangelegde leidingen ten behoeve van sanitair in uw badkamer, toilet en keuken. Een heerlijk warme en royale douchestraal is daarbij het resultaat.

Dak- en zinkwerk

Behalve voor leidingwerk, kunt u ons ook inschakelen voor de levering, aanleg en reparatie van platte daken, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Wij werken met de dakmaterialen bitumen, kunststof, zink en koper. Onze loodgieters beheersen nog het ambachtelijke loodgietersvak, zodat u altijd kunt rekenen op perfect gezet zink- en koperwerk.

De loodgieters van Dijkerman & Lammers verzorgen de aanleg van leidingen en dak- en zinkwerk in de regio Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo, Borculo en Markelo. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top