dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-elektra

Deskundige elektricien voor de aanleg van elektra

Dijkerman & Lammers heeft vakbekwame elektriciens in dienst voor de aanleg van huisinstallaties, krachtstroominstallaties en verlichting. Of het nu gaat om de vervanging van uw huidige elektra of om het onderhouden hiervan, bij ons kunt u altijd uitstekend terecht. Wij zijn met name werkzaam in de regio Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo, Borculo en Markelo.

Elektricien pur sang

U kunt uitgaan van een veilige elektrische installatie, waarbij er rekening wordt gehouden met de nieuwste richtlijnen. Onze elektricien is gespecialiseerd in het trekken van bedrading, het aanbrengen van lichtschakelaars, het aansluiten van stopcontacten en het installeren van de juiste verlichting. Wilt u weten of uw groepenkast wel aan de huidige eisen voldoet? Neem ook dan vrijblijvend contact op met Dijkerman & Lammers. Onze ervaren elektricien controleert uw huidige installatie en doet aanpassingen indien nodig.

Dus bent u op zoek naar een vakkundige elektricien voor de aanleg van elektra? Dan is Dijkerman & Lammers de juiste partner voor u. Of het nu gaat om bedrading, groepen, verlichting of schakelaars, het vakgebied elektra kent geen geheimen voor onze elektriciens. Ons werkgebied bestrijkt de omgeving van Lochem, Zutphen, Laren, Ruurlo, Borculo en Markelo. 

Neem contact op


Top