dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-duurzaam

Wij installeren zonnepanelen en zonnecollectoren in Lochem, Laren, Zutphen e.o.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het verwarmen van uw huis of voor het genereren van elektriciteit? Neem dan contact op met Dijkerman & Lammers voor een deskundige levering, montage en aansluiting van PV-panelen of zonnecollectoren. Onze installateurs zijn met name werkzaam in de regio Lochem, Laren, Ruurlo, Zutphen, Borculo en Markelo.

Zonnepanelen

De Nederlandse zon is voldoende om voor uw gehele woning elektriciteit op te wekken. Onze installateurs vertellen u graag hoeveel panelen met welk vermogen nodig zijn om te voldoen aan uw energievraag. Daarnaast berekenen wij -niet geheel onbelangrijk- de terugverdientijd. Neem contact met ons op voor meer informatie en start direct met besparen!

Zonnecollectoren

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler zorgen voor de verwarming van warm water. Hierdoor kunt u veel geld besparen op uw gasrekening. Zelfs in de winter heeft u profijt van deze duurzame oplossing.

SunNed

Dijkerman & Lammers is aangesloten bij SunNed, een samenwerkingsverband van installatiebedrijven, die samen voor 100% eigenaar zijn van het collectief. Wilt u weten wat het rendement van zonnepanelen is voor uw woning of bedrijf? Doe één van de onderstaande testen:

Calculator bedrijven

Calculator particulieren

Neem contact op

Bent u op zoek naar een deskundige installateur voor het installeren van zonnepanelen of zonneboiler? Neem dan gerust contact op met Dijkerman & Lammers voor het maken van een afspraken of het aanvragen van een offerte. Wij zijn actief in de omgeving van Lochem, Laren, Ruurlo, Zutphen, Borculo en Markelo.

Neem contact op


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top