dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-comfortinstallateur

Installatiebedrijf Dijkerman & Lammers erkend als comfortinstallateur

Installatiebedrijf Dijkerman & Lammers uit Lochem ondersteunt klanten uit Lochem, Laren, Zutphen, Ruurlo, Borculo en Markelo bij het langer thuis blijven wonen. Wij leveren advies en installatie in één op het gebied van levensloopbestendig wonen.

Comfortinstallateur

Al 100 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van elektra, gas, water, sanitair, (centrale) verwarming, dak- en zinkwerk en klimaatbeheersing. Maar sinds begin dit jaar mag Installatiebedrijf Dijkerman & Lammers uit Lochem zich ook comfortinstallateur noemen. Anja Dijkerman en haar dochter Paulette hebben de cursus tot comfortinstallateur gevolgd. Een comfortinstallateur geeft klanten advies hoe zij langer comfortabel, veilig en gezond thuis kunnen blijven wonen. Ook wel levensloopbestendig wonen genoemd. Naast het geven van advies, verzorgt Dijkerman & Lammers ook de uitvoering hiervan. Door relatief kleine aanpassingen door een comfortinstallateur, zoals een minder valide toilet of een traplift, wordt de klant al ontzorgd. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat de zelfredzaamheid van ouderen en mensen met een (lichte) lichamelijke beperking of dementie toeneemt.

Van traplift tot werken met contrastkleuren

De werkwijze van comfortinstallateurs Anja en Paulette is persoonlijk. U geeft aan wat de wensen zijn en samen proberen we tot een passende oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld een traplift, een minder valide toilet of een hygiënetoilet zijn. Maar ook contrastkleuren in de badkamer of oriëntatieverlichting. De comfortinstallateur geeft uw behoeften door aan de installateurs. Het advies en de installatie worden op deze manier snel samengebracht.

Heeft u ook interesse in een vakkundig advies van onze comfortinstallateurs? Wij komen graag bij u langs. De installatie van onder andere een traplift of een minder valide toilet verzorgt Installatiebedrijf Dijkerman & Lammers in Lochem, Laren, Zutphen, Ruurlo, Borculo en Markelo. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op

 

Top