dijkerman-lammers-installatiebedrijf-hfd-sanitair2

Badkamer verbouwen in Lochem, Laren, Zutphen, Ruurlo en omstreken

Wilt u uw badkamer verbouwen? Denk dan aan Dijkerman & Lammers uit Lochem. Wij plaatsen al uw sanitair vakkundig en met de grootste precisie. Onze loodgieters en installateurs adviseren u graag en zorgen altijd voor de complete renovatie van uw badkamer. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Lochem, Laren, Zutphen of Ruurlo.

Advies op maat

Een eerste stap bij het vernieuwen van uw badkamer is het maken van een gedegen plan en ontwerp. Dijkerman & Lammers adviseert u graag bij de keuze voor sanitair en vertelt u meer over de mogelijkheden voor uw situatie. Bij onze leveranciers kunt u terecht voor het uitkiezen van uw douche, wastafel, toilet of ligbad. Zelf werken wij veel met Sphinx, Villeroy & Boch en TheBalux, maar andere merken zijn uiteraard ook mogelijk.

Deskundige installatie

Of het nu gaat om het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u rekenen op een complete installatie van uw badkamer. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zodat u altijd kunt uitgaan van goedwerkend sanitair en een perfecte installatie.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze loodgieters en installateurs verbouwen uw badkamer en plaatsen sanitair in de omgeving van Lochem, Laren, Zutphen en Ruurlo.

Neem contact opTop